Poperingse Spletter

Een spletter is een zacht koekje gevuld met een vannillecréme. Dit hebben we ook gevuld met een donkere cassonadecréme.


Poperingse keikopjes

Een krokant koekje uit amandelen, cassonadesuiker en kanneel.

Poperingse Kruidenkoek

Vroeger was Meas Robbens ofwel beter gekend peperkoek de Bie in Poperinge gevestigd. Ze hadden 2 recepten, een ambachtelijk en een industrieel. Dit is echter Failliet gegaan en mijn grootvader Jaques Vandecasteele heeft dan het ambachtelijk recept overgenomen. Mr Robbens heeft dit mijn grootvader zelf komen aanleren. Nu, 50 jaar later maken wij nog altijd de zelfde peperkoek ook kruidenkoek genoemd zoals ze in die tijd werd gemaakt. Aan deze peperkoek worden geen betaalmiddelen toegevoegd en heeft als basis honing en roggebloem.


Hommelpaptaart

De hommelpaptaart is een taart op basis van een amandelcréme en hommelbier, dit word op een vetdeegbodem gebakken. Het hommelbier zorgt voor een aparte structuur en een lichte hopsmaak.